1. SOPIMUS

Tilatessasi tuotteita KATS-verkkokaupasta (”KAUPPA”), luodessasi tilin ja/tai tullessasi kauppaan (rekisteröitynä käyttäjänä tai rekisteröimättömänä) puhelimellasi, tietokoneellasi tai muulla laitteella ja/tai kun klikkaat ”HYVÄKSYN” tekstiä nappia tai jatkat käyttöä nähdessäsi ehdot, oletamme, että hyväksyt tietosuojaehtomme, jotka muodostavat kollektiivisen oikeudellisesti sitovan sopimuksen sinun sekä Hopeareunus yrityksen kanssa (”Sopimus”). Sinun oikeutesi käyttää verkkosivustoa ja tilata tuotteita Kaupasta riippuu sopimuksen ehtojen noudattamisesta. Kehotamme sinua lukemaan nämä käyttöehdot ja tietosuojakäytäntömme huolellisesti ennen kuin siirryt kauppaan. Jos et hyväksy tämän sopimuksen ehtoja, et voi käyttää kauppaa tai tilata tuotteita. Hopeareunus ylläpitää kauppaa Kajaanin tennisseura ry:n puolesta. Hopeareunus toimii myyjänä kaupan asiakkaille (“Käyttäjät”) ja toimittaa käyttäjän kaupasta ostamat tuotteet (“Tuotteet”) kolmannen osapuolen logistiikkayrityksen kautta. Tämän sopimuksen mukaisia ​​Hopeareunuksen ja Kajaanin tennisseura ry:n palveluita kutsutaan jäljempänä yhdessä nimellä ”Palvelut”. Hopeareunus yhteystiedot:

Nimi: Hopeareunus
Y-tunnus: 2347006-4
Osoite: Pihkapolku 13, 87500 KAJAANI
www: hopeareunus.net
Sähköposti: asiakaspalvelu@hopeareunus.net

2. PALVELUN KÄYTTÖ

2.1. Palvelu on tarkoitettu yksityishenkilöille, laitoksille ja yrityksille.

2.2. Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit tilata tuotteita kaupasta.

2.3 Hopeareunus ylläpitää kauppaa myymälän omistajan puolesta, eikä hän voi hallita kauppaan ladattuja kuvia, videoita, valokuvia, piirroksia tai muuta sisältöä (yhdessä ”sisältö”). Kaupan omistajan tiedot löytyvät kaupan Tietoja-osiosta.

2.3. Kaupan omistaja tarjoaa kaiken palvelun sisällön. Hopeareunus ei vastaa kaupan sisällöstä, ja mahdolliset immateriaalioikeuksien loukkauksia koskevat vaatimukset tai muut vaatimukset on osoitettava myymälän omistajalle.

3. TILAUSPROSESSI

3.1. Käyttäjä voi tilata tuotteita Kaupasta ilman rekisteröintiä, mutta käyttäjän on ilmoitettava käyttäjän nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä muut tiedot, joita Hopeareunus vaatii tämän sopimuksen mukaisten velvoitteiden täyttämiseksi, mukaan lukien Tuotteiden toimitus. Edellä mainittujen tietojen lisäksi institutionaaliset ja yritysasiakkaat voivat toimittaa kaupparekisterinumeroansa ja arvonlisäveronumeronsa.

3.2. Tilaamalla tuotetta, käyttäjä takaa lukeneensa tämän sopimuksen määräykset, suostuu näihin ehtoihin ja takaa noudattaa tätä sopimusta.

3.3. Yrityksen puolesta tilaava käyttäjä takaa, että hänellä on riittävät valtuudet tilata kyseisiä tuotteita ja sitoa kyseinen yritys tähän sopimukseen ja tuotteiden tilauksesta johtuviin maksuvelvoitteisiin.

4. KÄYTTÄJÄN VELVOLLISUUDET

4.1. Käyttäjä ottaa vastuun kaikista toiminnoista, joita käyttäjä harjoittaa Kaupassa, ja sitoutuu maksamaan ilmoitetun tuotteen (tuotteiden) hinnan, jonka käyttäjä ostaa verkkokaupasta seuraamalla käyttäjälle tilauksen aikana annettuja maksuohjeita. käyttäjä on vastuussa käyttäjän tilin käyttäjänimen ja salasanan turvallisuuden varmistamisesta.

4.2. Käyttäjä takaa, että käyttäjän antamat tiedot rekisteröinti- tai tilausprosessin aikana (ja kaikki ilmoitukset tällaisten tietojen muutoksesta) ovat totta ja oikeita. Käyttäjän on varmistettava, että tilausprosessin aikana toimitetaan oikeat ja pätevät tiedot toimitusta varten. Jos toimitusta ei voida suorittaa käyttäjän antaman väärän toimitusosoitteen takia, Hopeareunus ei ole vastuussa palautuksista tai korvauksista.

4.3. Käyttäjät ovat vastuussa kaikista omista laitteistaan, Internet-yhteyksistä ja ohjelmistoista sekä kaikista niistä aiheutuvista kustannuksista. Käyttäjät sitoutuvat olemaan yrittämättä vahingoittaa, hakkeroida, halkeilla, peruuttaa ja muuten häiritä palveluita millään tavalla.

5. YKISTYISYYSPOLITIIKKA

5.1. Palvelujen käyttämiseksi ja Tuotteiden ostamiseksi Kaupasta käyttäjän on annettava oikeat henkilökohtaiset ja muut palvelut, jotka ovat tarpeen Palvelujen käyttämiseksi ja Tuotteiden tilaamiseksi. Palvelu tallentaa tarvittavat henkilötiedot, joita tarvitaan Palvelun tarjoamiseen, ostettujen Tuotteiden toimittamiseen ja Palvelun muiden toimintojen helpottamiseen. Nämä henkilötiedot voivat sisältää esimerkiksi käyttäjän etunimi ja sukunimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite. Lisätietoja henkilötietojen tallentamisesta ja käsittelystä on tietosuojakäytännössä.

Hopeareunuksen tietosuojakäytäntöä sovelletaan tähän sopimukseen ja henkilötietojen toimittamiseen.

6. TILAAMINEN JA MAKSUEHDOT

6.1. Tilausta pidetään Käyttäjää sitovana, kun tilaus viimeistellään Kaupassa. Tilausta pidetään sitovana Hopeareunukseen sen jälkeen, kun Hopeareunus on vastaanottanut käyttäjän maksun kokonaisuudessaan ja lähettänyt tilausvahvistuksen käyttäjälle.

6.2. Ellei Hopeareunus sovi toisin, maksu on suoritettava Hopeareunukselle ennen tilauksen hyväksymistä ja lähettämistä.

6.3. Hopeareunus pidättää oikeuden hylätä kaikki tilaukset oman harkintansa mukaan.

6.4. Hopeareunus käyttää Stripe -palvelua kaikkiin käyttäjien maksuihin. Stripe tarjoaa tällä hetkellä Visa- ja MasterCard-luotto-, pankki- ja elektronikortteja. Hopeareunus saattaa ottaa käyttöön myös muita lisämaksutapoja.

7. TUOTTEIDEN HINNAT

7.1. Tuotteen hinta on hina, joka näkyy Tuotteessa Kaupassa tilauksen yhteydessä.

7.2. Kaikki tuotteiden hinnat ja toimituskulut näytetään euroina (EUR), ellei muuta valuuttaa ole määritetty.

7.3. Kaikissa EU: n sisäisissä tilauksissa yksittäisille kuluttajille tuotteiden hinnat ja toimituskulut sisältävät arvonlisäveron.

8. TOIMISTUS

8.1. Tuotanto- ja toimitusajat voivat vaihdella. Toimitusaika määräytyy tuotteen saatavuuden ja tilauksen määränpään mukaan.

8.2 Hopeareunus käyttää tavaroiden toimittamiseen kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa, joten kaikki Hopeareunuksen toimittamat toimitusajat ovat vain arvioita ja Hopeareunus ei ole vastuussa kohtuullisista toimitusviiveistä.

8.3. Hopeareunus ei ole vastuussa mistään viivästyksistä tämän sopimuksen mukaisten velvoitteiden täyttämisessä tai noudattamatta jättämisessä, jotka johtuvat suoraan syistä, jotka eivät kuulu sen kohtuulliseen valvontaan (ylivoimainen este), mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, tulipalot, lakot, työriidat, sota , minkä tahansa valtion viranomaisen toimista tai toimenpiteistä, yhteisen operaattorin, toimittajan, laitteiston, ohjelmiston, selaimen tai viestintälaitteiden vikaantumisesta tai verkkovirheestä, ruuhkista tai toimintahäiriöstä.

8.4. Hopeareunus pidättää oikeuden toimittaa samanaikaisesti tilattuja tuotteita erikseen.

8.5. Hopeareunus voi oman harkintansa mukaan rajoittaa mahdollisuutta toimittaa Tuotteita tietyille maantieteellisille alueille.

9. PERUUTUKSET JA PALAUTUKSET

9.1. Käyttäjällä on oikeus palauttaa Kaupasta ostetut tuotteet 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Kaikki tavaran palauttamisen kustannukset maksaa käyttäjä. Käyttäjän on lähetettävä tuotteet käyttäjän valitsemalla toimitusmenetelmällä yllä olevaan osoitteeseen. Kun Hopeareunus on vastaanottanut palautetut tuotteet, Hopeareunus korvaa tuotteiden hinnan luottokortille tai muulle kortille, jonka käyttäjä on käyttänyt tuotteiden maksamiseen.

9.2. Jos käyttäjä katsoo, että Tuotteet ovat viallisia tai niissä on puutteita, Käyttäjä voi tehdä valituksen Hopeareunukselle ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@hopeareunus.net. Hopeareunus saattaa vaatia viallisen tuotteen palauttamista Hopeareunukselle vikojen todentamiseksi ja tuotteiden laadun parantamiseksi. Hopeareunus korvaa viallisen tuotteen lähettämällä käyttäjälle uuden tuotteen.

9.3 Jos Tuote menee väärään paikkaan tai puuttuu toimituksen aikana, Käyttäjällä on oikeus vastaanottaa uusi tuote ilman lisäkustannuksia käyttäjälle. Tuotteen korvaaminen uudella on Hopeareunuksen vastuulla virheellisen tai puutteellisen tuotteen kohdalla.

10. PALVELUN JA TÄMÄN SOPIMUKSEN MUUTOKSET

Hopeareunus pidättää oikeuden muuttaa, muokata, lisätä tai poistaa osia näistä käyttöehdoista sekä tietosuojakäytännöstä ja palvelusta milloin tahansa lähettämällä muutetut versiot Kauppaan ja merkittävien muutosten yhteydessä ilmoittamalla siitä Käyttäjille.

11. LAINSÄÄDÄNTÖ JA JURIDIIKKA

Tätä sopimusta säätelevät Suomen lait, lukuun ottamatta sen lainvalintasäännöksiä.

Mahdolliset tästä sopimuksesta johtuvat riidat siirretään käräjäoikeudelle (Kajaanin käräjäoikeus) ensimmäisen oikeusasteen tuomioistuimeksi. Kuluttajilla on oikeus nostaa kanne kotipaikkansa ensimmäisen oikeusasteen tuomioistuimessa. Erimielisyyksissä kuluttajat voivat myös turvautua kuluttajavalituslautakuntaan (kuluttajariita.fi) tai Euroopan komission tarjoamaan online-riitojenratkaisupalveluun (ec.europa.eu/odr).

X